@media (max-width: 1150px) { #top-menu { display: none; } #et_mobile_nav_menu { display: block; } }

Vocalgroup Voix-là Beugen

Voor meer info ga naar de officiele site: https://voixlabeugen.nl

 

Vocalgroup Voix Là is anders.

Het gemengde, twintig leden tellende koor onderscheidt zich van gezelschappen in de wijde regio met muziek uit opvallend veel verschillende genres en tijden.
Het publiek krijgt bij Voix Là authentieke close harmony, stemmige pop- en musicalnummers en door de dirigent zelf geschreven kleinkunst te horen, afgewisseld met wereldmuziek uit diverse landen en klassieke stukken die nét een beetje anders zijn. Zo worden de instrumenten bij een werk van Mozart ingeruild voor stemmen en presteert Voix Là het in Brother in me om in één nummer vijftien verschillende gospels te laten horen. Verder wordt er ter afwisseling ook regelmatig gezongen in kleinere bezettingen, zoals kwartetten, en maakt het koor gebruik van solisten uit de eigen gelederen.

Het repertoire van Voix Là wordt voor een aanzienlijk deel geschreven of bewerkt door artistiek leider Wilbert Friederichs. Hij draagt ook zorg voor een passende presentatie van de liedjes. Voix Là zingt vaak a capella maar wordt bij enkele liederen begeleid op piano.

Voix Là zet eens per één à twee jaar een nieuw, avondvullend programma op de planken maar verzorgt op uitnodiging eveneens kleinere optredens bij allerlei gelegenheden. Ook werkt het koor mee aan culturele evenementen van andere gezelschappen en instanties.

Kom een keer luisteren; Voix Là maakt er iets moois van!